Η Εταιρεία

Η εταιρεία

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η εταιρεία μεταλλικών κατασκευών  ΑΦΟΙ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛΙΔΗ Ο.Ε. ιδρύθηκε το 1981 στην Ν. Μαγνησία Θεσσαλονίκης μέσα στην καρδιά της αγροτικής παραγωγής λαχανικών. Από τα πρώτα χρόνια προσέφερε τις υπηρεσίες της βρίσκοντας λύσεις σε προβλήματα αγροτών και σύντομα ίδρυσε την δική της γραμμή παραγωγής θερμοκηπίων.Έχουν περάσει αρκετά χρόνια από τότε και η εταιρία συνεχίζει την σταθερή παρουσία της στις αγροτικές κατασκευές έτσι μετα απο μελέτες το 2005 μπήκε δυνατα και στις κατασκευες Κτηνοτροφικών μοναδων θερμοκηπιακου τυπου.

Η εταιρεία έχει ενεργό δράση σε όλη την Ελλάδα και παράλληλα εξάγει σε Βουλγαρία, Ρουμανία, Αλβανία, Σκόπια, Ουγγαρία, Σερβία και Τουρκία. Με συνεχείς συμμετοχές σε διεθνείς εκθέσεις δημιουργεί καινούργιες αγορές και νέες συνεργασίες με σκοπό την εύρεση ανταγωνιστικών προϊόντων και χρησιμοποίηση καινοτόμων τεχνολογιών που προσφέρουν μεγαλύτερη και καλύτερη παραγωγή είτε σε θερμοκηπιακές μονάδες, είτε σε κτηνοτροφικές μονάδες. 

 Όπως θα δείτε και κατά την περιήγηση στην ιστοσελίδα μας, καλύπτουμε μεγάλο εύρος κτιρίων και προϊόντων που μπορούν να εξυπηρετήσουν την γεωργική παραγωγή. Το τμήμα έρευνας και ανάπτυξης της εταιρίας μας συνεχώς ψάχνει μεθόδους που θα προμηθεύσουν στον παραγωγό ανταγωνιστικά προϊόντα σε συμφέρουσες τιμές.

© Copyright 2024 - emmanouilidi.gr All rights reserved
Powered by Wefia